Ön nincs bejelentkezve
látogatói szerepkör
 
   
Kezdőlap | Névjegy | Impresszum

Impressum

Elérhetőségeim
Név:Bodó László
Telefon:+36 30 637 2913
Honlap:www.bodol.hu
Bodó László vagyok, e honlap fejlesztője.

A szegedi Shinto Dojo Karate Egyesület karatekajaként edzek, az OKKH tagjaként részt veszek a szervezet versenyeinek háttérmunkájában.

1990 őszén kezdtem a Kyokushinkai Karatét, amit kisebb-nagyobb megszakításokkal (sorkatonaság, iskolák, család) folyamatosan művelek. 2011.08.05.-én a Miskolci edzőtáborban tettem sikeres vizsgát 1.dan fokozatra Shihan Borza József előtt.

A munkahelyemen programozásal is foglalkozom, ahol egyik feladatom az igazgatóság honlapjának fejlesztése és a belső szoftverigények kielégítése.

Ezt a honlapot Shihan Borza József (az OKKH elnöke) kérésére kezdtem el fejleszteni, amelynek az a feladata, hogy tiszta adatokat szolgáltasson a nevezésekhez és a gépi sorsolások lebonyolításához.
A honlap előzménye:
Shihan Kádas János (az OKKH korábbi főbírája) a 2006. májusában a rudabányai kata edzésen felkért arra, hogy a versenyek lebonyolítását segítendő - készítsek egy olyan programot amivel a küzdőpárok (a szubjektívum kizárásval) kisorsolhatóak.
A program elkészült (MS Windows operációs rendszer) és jó szolgálatot tett a szervezet versenyeinek lebonyolításában, ám a program használata rámutatott néhány problémára.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a sorsolás "sebességét" (rögzítés, sorsolás, nyomtatás) a nevezéskor leadott adatok minősége határozza meg. A nevezési adatok rögzítése után, a sorsolás néhány kattintással pár másodperc alatt elvégezhető (függetlenül a nevezők létszámától). Azonban az adatok ellenőrzése és rögzítése a hiányosan kitöltött, nehezen olvasható kézírásos nevezési lapok miatt sokáig tart. Az adatrögzítés hálózatba kötött számítógépenken párhuzamosan is futhatna, ám ennek az infrastruktúrának a beállítása további terheket róna a szervezőkre.

A pontatlan, hiányos, olvashatatlan adatlapok felszámolásának egyik módja az ellenőrzött bevitel e szoftver segítségével amelyet a versenyek résztvevői, szervezői is elérhetnek.
Frissítve: 2012.06.10
Bodó László
Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatkezelési nyilatkozat | Kézikönyv