Ön nincs bejelentkezve
látogatói szerepkör
 
   
Kezdőlap | Névjegy | Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

Ez a honlap az OKKH vezetőjének kérésére készült, hogy csökkentse a versenyek szervezőire, résztvevőire nehezedő adminisztrációs terheket. A honlap készítője/üzemeltetője - mint e szervezet tagja - a legjobb szándékkal tett eleget a kérésnek.

A honlap készítője a legjobb tudása szerint (ami vagy elég, vagy nem) igyekszik a nyilvántartott adatok épségét, biztonságát megőrizni.

A honlap szoftvere és adatbázisa a versenyek szervezéséhez, az egyesületek értesítéséhez szükséges elérhetőségeket, valamint a versenyekre nevezett versenyzők azonosítóit (név, születési ÉV, BudoPass szám), valamint azok kombinációjából képződő származtatott adatokat (nevezés) tartja nyilván.

A honlap nem tart nyilván gazdasági vagy jogi visszélésre alkalmas adatot (bankszámlaszám, születési adatok, személyi okmányok adatai, stb.). A honlap a jövőben sem fog ilyen jellegű információkat kérni. Amennyiben a honlap nevében ilyen típusú kérés érkezik, kérem értesítse a honlap üzemeltetőjét és ne szolgáltassa ki a kért információkat.

A honlap eredendően nem tartalmaz romboló kódot. A honlap tárhelyét ért károkozó program fertőzéséből eredő károkért a program készítője nem vállal felelősséget, de igyekszik a honlap kódját mihamarabb az eredeti fertőzésmentes állapotra helyreállítani.


A honlap készítője/üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a honlap használatából, vagy feltöréséből eredő károkért.
Frissítve: 2010.09.21
Bodó László
 
Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatkezelési nyilatkozat | Kézikönyv