Ön nincs bejelentkezve
látogatói szerepkör
 
   
Kezdőlap | Regisztráció

Regisztráció

E honlap azért lett létrehozva, hogy csökkentse a versenyek szervezőire és résztvevőire nehezedő adminisztrációs terheket (nyomtatványkitöltés, faxolás, stb.). A honlapot a versenyek szervezői és résztvevőit képviselő egyesületek vezetői és megbízottjaik használhatják miután rögzítették az adataikat a honlap nyilvántartásában.

A honlap programja a lehető legkevesebb személyes adatot kéri a regisztrált tagoktól. Ezek nagy része is olyan nyilvános adat amely az egyesületek honlapjain általában megtalálható. Elsősorban a versenyekkel, rendezvényekkel kapcsolatos értesítések kézbesítéséhez szükséges postai, vagy elektronikus elérhetőségeket tartja nyilván a honlap.

A honlap nem tart nyilván gazdasági vagy jogi visszélésre alkalmas adatot (bankszámlaszám, születési adatok, személyi okmányok adatai, stb.). A honlap a jövőben sem fog ilyen jellegű információkat kérni. Amennyiben a honlap nevében ilyen típusú kérés érkezik, kérem értesítse a honlap üzemeltetőjét és ne szolgáltassa ki a kért információkat.
Funkció Leírás
Ismertető Ezen a lapon megtalálható a regisztráció menetének leírása.
Új felhasználó Ezen a lapon rögzítheti a felhasználói adatait az érdeklődő egyesületvezető, vagy megbízottja.
Adatmódosítás Ezen a lapon frissítheti a már regisztrált felhasználó a nyilvántartott adatait.

A funkció csak bejelentkezés után érhető el.
Fénykép cseréje Ezen a lapon frissítheti a már regisztrált felhasználó a megjeleníteni kívánt arcképet, vagy a megszemélyesítő avatart.

A funkció csak bejelentkezés után érhető el.
Regisztráció törlése Ezen a lapon megszüntetheti a tagságát a már regisztrált felhasználó.

A funkció csak bejelentkezés után érhető el.
Elfelejtett jelszó Korunk egyik betegsége, hogy mindenkinek kismillió jelszót kell használnia - nem csoda, ha valamelyiket elfelejti valaki...
Mivel általában egy-két email címet használ valaki feltételezhető, hogy azt nem felejti el, így ennek segítségével lehet visszanyerni az elfelejtett jelszót.

A honlapon használt eMail címet megadva a program elküldi a regisztráció adatait a felhasználó e-postaládájába.
Frissítve: 2010.09.21
Bodó László
Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatkezelési nyilatkozat | Kézikönyv